Opdrachtgever

Mandarte

cursussen / excursies / lezingen / publicaties / advies

Disciplines
Totale huisstijl /website
special detail:
logo is eruit gelaseerd!

Sector
kunst

Link
www.mandarte.nl

Over DesignMix

DesignMix is sinds 1996 het bedrijf van grafisch vormgever Nathalie Soetens. Nathalie ont-wikkelt logo's, huisstijlen en complete concepten om merken een visuele identiteit te ge-ven en om door middel van vormgeving memorabele ervaringen te creëren.

Als dochter van een binnenhuisarchitect en een technisch ingenieur ben ik opgegroeid met een passie voor design en creativiteit. Als 9-jarige tekende ik ‘knurfjes’ op alles wat ik te pakken kon krijgen; ik verkocht ze vervolgens op familiefeestjes. Ik groeide op in het gedistingeerde Gooi, in een ‘stijlhuis’ waar bijna niets mocht. Geen wonder, dat ik al jong begreep dat het vitale Amster-dam beter bij me paste. Een wandeling door de stad, mensen observeren, her en der een praatje aanknopen… in Amsterdam ligt de inspiratie écht op straat. Mijn interesses in kunst, spiritualiteit en muziek voeren me bovendien regelmatig naar unieke, soms verborgen plaatsen, waarin ik me onderdompel om nieuwe ervaringen en ideeën op te doen.

Werkwijze
Mijn interesse in het verhaal achter mensen, en mijn jarenlange ervaring als vormgever maakten dat ik een vernieuwende werkwijze ontwikkelde: de Designscope. De Designscope zie ik als een ontwerpreis om het verhaal achter een bedrijf of persoon tot leven te brengen. In mijn ogen heeft een ‘mooi’ ontwerp pas waarde wanneer het ook de essentie van een bedrijf of persoon uitstraalt. Meer over de Designscope

Koffie?
Heb ik je interesse gewekt? Ik nodig je graag uit om eens langs te komen voor een kop koffie. Dan kunnen we het hebben over je wensen, kan ik laten zien hoe ik werk en wat mijn werk voor jou én je organisatie kan betekenen.

Truly magical!

VAN LOGO EN HUISSTIJL TOT COMPLETE VISUELE CONCEPTEN:
DESIGNMIX BRENGT MAGIE IN MERKBELEVING!

NATHALIE SOETENS
Zwanenburgwal 20
1011 JC Amsterdam
M 06 06 23 438 639
E INFO@DESIGNMIX.NL
K.V.K 54103576